Podsumowanie
positive

100%

(Liczba opinii: 12)

Średnia ocena 10/10

neutral

0%

(Liczba opinii: 0)

Liczba opini: 12

negative

0%

(Liczba opinii: 0 )

Mój ulubiony sklep!
rating
Dla mnie to najlepszy sklep z POPami w Polsce :) Duży wybór figurek, świetne promocje, szybka realizacja zamówień, porządne pakowanie, no i krówki! :D Szczerze wszystkim polecam zakupy u ShinArt!
tea-books-lover 31/01/2020
Jestem zachwycona!
rating
Kontakt zarówno na Instagramie jak i mailowo bardzo dobry, przesyłka bardzo dobrze zapakowana, pudełko od POPa w stanie nienaruszonym. Po zaksięgowaniu pieniędzy na koncie paczka była u mnie już następnego dnia (paczkomat). Tak ekspresowej wysyłki się nie spodziewałam. Na pewno zrobię tu zakupy nie raz ;)
z_tatuazem_po_ksiazke 01/02/2020
Polecam
rating
Szybko, bez uszkodzeń 10/10
Nemete 30/03/2020
Polecam
rating
Szybko, bez uszkodzeń 10/10
Nemete 30/03/2020
Funko POP
rating
Świetny sklep. Bardzo podobają mi się akcje promocyjne i rabat lojalnościowy. Uwielbiam robić tu zakupy. Super wybór figurek, zawsze można znaleźć coś ciekawego. Bardzo dobre pakowanie, pancerne.
Wojciech 28/07/2020
Wow
rating
Kupowałam tutaj swoją pierwszą figurkę i nie wiedziałam jaka będzie. Przyszła w bardzo dobrym stanie, świetnie zapakowana. Dodatkowo dostałam krówkę w prezencie więc to bardzo miły gest! Bardzo polecam!
Kaczka 04/09/2020
Polecam
rating
Zawsze jestem bardzo zadowolony z zakupów, serdecznie polecam!
Artur 03/12/2020
jeden z najlepszych sklepów z popami!
rating
uwielbiam ten sklep, paczki zawsze docierają do mnie w idealnym stanie, popy są bezpiecznie zapakowane! często są organizowane różne akcje promocyjne, z których chętnie korzystam! z całego serca polecam!!
maisie 11/01/2021
bardzo polecam
rating
poleca figurka przyszła bardzo szybko
paweł 11/01/2021
bardzo polecam
rating
poleca figurka przyszła bardzo szybko
paweł 11/01/2021
ulubiony sklep z popami (:
rating
Zawsze szybka wysyłka, popy dobrze zapakowane. Często pojawiają się popy, których nie ma w innych sklepach. Mój ulubiony sklep (:
kosmiczne_energie 19/02/2021
Polecam!
rating
Pierwszy raz zamawiałam tutaj i trafiłam na mega promocję. W dodatku super zapakowane, a Pop przepiękny! Aż żałuję, że wzięłam tylko jednego. Za to dostał mi się mały słodki gratis niespodzianka, która osłodziła dzień. Na pewno jeszcze nieraz tu kupię
Nova 12/03/2021